1403 مبارک!
توسعۀ یه کسبوکار مثل پرورش دادن یه بذر کوچیکه. ایدۀ کوچیکت رو میکاری، بهش آب میدی، ازش مراقبت میکنی و مهمتر از همه… برای جوونه زدنش صبر میکنی. حالا بهار اومده و وقتشه که جوونه بزنید. بیزون توی این مسیر مثل یه باغبون همراه شماست.
اون دونه کوچولویی که دارید میبینید بذر جینکوبیلوباست.
لطفا وقتی به دستتون رسید، 24 ساعت توی آب خیسش کنید و بعد از اون با یه سمباده نرم سعی کنید یه لایه نازکترش کنید.
حالا باید بذر رو بکارید.
خاک رو توی گلدون بریزید و خوب آبپاشی کنید.
چند دقیقه بهش فرصت بدید و بعد بذر آماده شده رو توی عمق 5 سانتی متری خاک، بکارید.
حالا یه نایلون روش بکشید و توی یخچال قرارش بدید. (بهتره توی جامیوهای یا جا تخممرغی باشه.)
باید دو ماه صبر کنید.
توی این مدت هر چند روز یکبار چک کنید که خاک مرطوب باشه و اگه نبود دوباره آبپاشی کنید.
بعد از دو ماه اگه مراحل رو درست انجام داده باشید، جینکو جوونه میزنه.
حالا از یخچال درش بیارید و توی یه محیط با دمای 20 تا 25 درجه ازش نگهداری کنید.
این تازه شروع مسیر مراقبت از اونه…