کاهش زمان ایندکس

چطور به کاهش زمان ایندکس شدن صفحات کمک کنیم؟

اگر صاحب یک وبسایت هستید، احتمالا می دانید که یکی از مهم ترین مشکلات اکثر افراد در این زمینه، دیر ایندکس شدن سایت و محتوای جدید آن ها است. فرقی نمی کند که محتوای شما چقدر خوب باشد؛ در صورتی که ایندکس نشده باشد، در صفحه نتایج جستجو نشان داده نخواهد شد و رتبه نخواهد گرفت. برای اینکه بتوانید بیشترین ترافیک را در سریع ترین زمان ممکن از محتوای خود به دست آورید، باید کاری کنید که زمان ایندکس شدن کاهش پیدا کند. در این مقاله قصد داریم برخی از راه هایی که می توانند به کاهش زمان ایندکس کمک کنند را نام ببریم.

ایندکس شدن محتوا چقدر زمان می برد؟

کاهش زمان ایندکس

طبق تخمین ها، فهرست گوگل شامل صد ها میلیارد صفحه وب است که بیش از 100 میلیون گیگابایت حافظه را اشغال کرده اند. گوگل تعداد صفحاتی که می توانند ایندکس شوند را محدود نمی کند؛ بلکه صفحات تنها در صف نمایه سازی می توانند نسبت به یکدیگر برای نمایش اولویت داشته باشند. سایت ها مجبور نیستند که برای ایندکس شدن با یکدیگر رقابت داشته باشند.

گاهی اوقات ممکن است که زمان ایندکس شدن صفحات شما خیلی طول بکشد. طبق گفته های خود گوگل، هر صفحه ای که توسط خزنده های آن پردازش می شود، لزوما ایندکس نخواهد شد. بر اساس گفته های جان مولر، از مهندسان موتور جستجوی گوگل، این موضوع طبیعی است که تمامی صفحات یک وبسایت بزرگ ایندکس نشوند. گاهی اوقات حتی راه هایی که برای کاهش زمان ایندکس به کار برده می شوند نیز ممکن است تاثیر گذار نباشند.

دلیل ایندکس نشدن صفحه در اکثر اوقات، پایین بودن کیفیت محتوای تولید شده است. در واقع ایندکس نشدن برخی از صفحات، یک استراتژی از سوی گوگل برای کاهش تعداد محتوا های بی کیفیت و جلوگیری از هرزنامه در صفحه نتایج جستجو است.

آیا تضمینی وجود دارد که صفحه شما ایندکس شود؟

با توجه به توضیحات بالا، بسیاری از افراد ممکن است از خود بپرسند که آیا تضمینی وجود دارد که صفحه محتوای من ایندکس شود یا خیر. در پاسخ باید گفت که ایندکس شدن یا نشدن محتوا قطعی نیست.

ایندکس شدن یک صفحه، بسته به محتوای آن می تواند از چند ساعت تا چندین هفته نیز طول بکشد. محتوا های خوب معمولا ظرف یک هفته ایندکس می شوند. طبق تحقیقات انجام شده، بیشتر محتوا هایی که در سطح اینترنت تولید می شوند، در همان هفته اول ایندکس و منتشر شده اند و نیازی به راهکار های کاهش زمان ایندکس نداشته اند. برخی از صفحات ممکن است تا هشت هفته نیز برای ایندکس شدن منتظر بمانند. البته اگر واجد شرایط ایندکس شدن از سوی گوگل باشند.

کاهش زمان ایندکس صفحه چگونه است؟

کاهش زمان ایندکس

گوگل بات هر چند وقت یک بار سایت شما را بررسی می کند. این بررسی قطعا می تواند بر کاهش زمان ایندکس تاثیر بگذارد. اینکه گوگل بات سایت شما را یک سایت مفید تشخیص دهد یا خیر، بستگی به ماهیت محتوای شما و تعداد دفعاتی که آن را به روزرسانی می کنید دارد.

وبسایت های خبری که معمولا در بازه های زمانی کوتاه مطالب جدید منتشر می کنند، نیاز به بازیابی و بررسی مکرر از سوی بات های گوگل دارند. گوگل به طور خودکار تعیین می کند که سایت شما به بازیابی و بررسی مکرر نیاز دارد یا خیر. مهم ترین عاملی که می تواند روی این مورد تاثیر بگذارد، این است که وب سایت درباره چه چیزی است و آخرین بار چه زمانی به روزرسانی شده است. تعداد دفعات بازیابی و بررسی سایت برای کاهش زمان ایندکس ربطی به کیفیت محتوا ندارد. مهم ترین عامل برای بررسی سایت توسط ربات های گوگل، تعداد تخمینی به روزرسانی ها است.

دومین عامل مهم نیز میزان بررسی است. اگر وب سایت خود را روی سروری با پهنای باند کم میزبانی می کنید، طبیعتا گوگل بات سرعت بررسی و بازیابی خود را در سایت کاهش خواهد داد.

راه های کاهش مدت زمان ایندکس

  • داشتن نقشه سایت

یکی از بهترین کار هایی که می توانید برای کاهش زمان ایندکس شدن سایت و صفحات جدید خود انجام دهید، این است که نقشه سایت هر URL وب سایت را که می خواهید ایندکس شود، برای گوگل ارسال کنید. برای این کار لازم است که نقشه سایت را به کنسول جستجوی گوگل ارسال کنید تا به ربات های گوگل کمک کنید نقشه سایت را سریع تر کشف کنند.

با داشتن نقشه سایت، ایندکس شدن سایت و صفحات جدید وبسایت برای گوگل بات، زمانی که نقشه سایت را در اختیار آن قرار داده اید، خیلی ساده تر و سریع تر انجام خواهد شد.

راه ها
  • درخواست مجدد برای ایندکس

برای کاهش زمان ایندکس می توانید با استفاده از ابزار های بازرسی URL از گوگل بخواهید که URL های شما را به صورت فردی بررسی کند. این کار نمی تواند ایندکس شدن صفحه شما را تضمین کند و به صبر نیاز دارد؛ اما یکی از بهترین راه هایی است که می توانید از طریق آن مطمئن شوید که گوگل از وجود صفحه شما با خبر است و می تواند آن را ایندکس کند.

  • API نمایه سازی گوگل

یکی از راه های ساده برای کاهش مدت زمان مورد نیاز برای ایندکس شدن صفحه، استفاده از Inedxing API است. گوگل به کمک این ابزار می تواند فهرست بندی محتوای حساس به زمان را سریع تر تشخیص دهد و سریع تر آن را ایندکس کند. استفاده از این قابلیت هنوز برای پست های وبلاگ وجود ندارد؛ زیرا تنها برای صفحاتی با پیشنهاد شغلی و ویدیو های زنده قابل استفاده است.

جمع بندی

زمانی که محتوای خود را در سایت منتشر می کنید، صفحه آن محتوا باید توسط گوگل ایندکس شود تا کاربران بتوانند از طریق موتور جستجو آن را پیدا کنند و وارد آن شوند. فرآیند ایندکس شدن یک محتوا می تواند از 12 ساعت تا حتی چندین هفته طول بکشد. این موضوع بستگی به تعداد به روزرسانی سایت و نوع محتوا شما دارد. در این مقاله چند راهکار را برای کاهش زمان ایندکس شدن صفحه محتوا نام بردیم.

نظرات کاربران