سال نو مبارک

چای پس از آب پرطرفدارترین نوشیدنی جهان است. نوشیدنی‌ای که از گیاهی همیشه سبز به نام کاملیا سیننسیس (Camellia sinensis) به دست می‌آید. این گیاه به شیوه‌های مختلفی فرآوری می‌شود و انواع مختلفی از چای را به وجود می‌آورد. چای سفید، سیاه، سبز، اولانگ، پوئر، زرد، قرمز و… از جمله انواع چای است.
در میان این گوناگونی‌ها، نام چای سیاه به نحو دیگری می‌درخشد. چای سیاه، چای پرطرفدار ایرانیان است که در هر شرایطی با استقبال زیاد مردم رو به روست!
ایران با در بر گرفتن تنها ۱% از جمعیت کل جهان، ۳% از مصرف چای جهان را به خود اختصاص داده است.
با توجه به اهمیت چای در جهان و به خصوص ایران، کشاورزان ایرانی زحمت بسیار زیادی برای کشت و عرضه چای مرغوب ایرانی می‌کشند. شرایط اقتصادی دشوار کشور سبب شد تا ما به عنوان عضوی از چرخه اقتصادی ایران، برای حمایت از زحمات شایان توجه کشاورزان ایرانی، تولید ملی را ارج نهیم و تبریک سال نو را با این ارمغان همراه سازیم.
امیدواریم که در سال ۱۴۰۲ درهای رفاه و رونق اقتصادی به روی مردم سرزمینمان گشوده شود.
در ادامه، شیوه اصیل دم کردن چای ایرانی را برای شما خواهیم گفت.
به طور عمده، چای در دو نوع آب و هوای حاره و معتدل کشت می‌شود. مناطق کشت چای ایران از نوع معتدل هستند. چای مناطق معتدل اصطلاحا دیر دم است و به مدت زمان بیشتری برای دریافت گرمای مورد نیاز احتیاج دارد. دمای جوشش آب در مناطق مرتفع تر کمتر از ۱۰۰ درجه سانتیگراد است. برای مثال در شهر تهران، آب در دمای ۹۱ الی ۹۲ درجه سانتی گراد به جوش می‌آید. ابتدا از دمای جوشش آب در شهر محل زندگی تان اطلاع حاصل کنید. برای آگاهی بیشتر می توانید به لینک رو به رو مراجعه کنید: نقطه جوش آب در ارتفاعات مختلف
در مرحله بعد، چای خشک را داخل قوری بریزید و امکان گرم شدن قوری را همزمان با جوشیدن آب فراهم کنید. پس از دم کردن چای، حتما در قوری را با کاور مخصوص بپوشانید.

امیدواریم هنگام نوشیدن این چای، ما را در یاد داشته باشید.