فروشنده حرفه ای

چگونه فروشنده حرفه ای باشیم؟

میزان فروش برای هر کسب و کاری بسیار حیاتی و حائز اهمیت است. می توان گفت فروشندگی حکم موتور کسب و کار دارد. بنابراین برای راه اندازی و افزایش تجارت خود نیازمند به فروشنده حرفه ای هستید. در اینجا به مهارت های یک فروشنده حرفه ای نیاز خواهید داشت. ما در این مقاله به معرفی و ویژگی های فروشنده حرفه ای اشاره خواهیم کرد.

فروشنده حرفه ای کیست؟

فروشنده حرفه ای

یک فروشنده حرفه ای سعی می کند تا با مشتری بالقوه ارتباط برقرار کند تا بتواند نیاز های مشتری را بشناسد و آنچه که در جست و جویش است را پیدا کند. فروش حرفه ای تحمیل خواسته های شخصی فروشنده نیست بلکه در جهت با نیاز مشتری است. بنابراین هر کسب و کاری برای ادامه و ارتقای درآمد و گردش مالی خود قطعا به فروشنده حرفه ای نیاز پیدا خواهد کرد. در ادامه به ویژگی های یک فروشنده حرفه ای می پردازیم.

ویژگی های فروشنده حرفه ای

کاریزمای بالا

برای فروش خوب و حرفه ای باید ویژگی ها و مهارت های مخصوص به یک بازاریاب را داشته باشید این مهارت ها می تواند شامل موارد زیر شوند:

  • کاریزمای بالا

یک فروشنده حرفه ای باید بتواند مشتریان بالقوه را به خود جذب کند تا راحت تر با آن ها ارتباط برقرار نماید. کاریزمای بالا و هوش عاطفی خوب می تواند به شما در ارتباط گرفتن با مشتریان کمک کننده باشد.

  • پشتکار

این را در نظر داشته باشید که ممکن است در ابتدای کار از هر 10 مشتری 8 نفر از شما خرید نکنند ولی شما نباید مایوس شوید. با وجود رد کردن مشتریان، نگذارید این مسئله مانع فروش شما شود. اگر می خواهید در فروش موفق شوید باید پشتکار خوبی داشته باشید. زیرا پشتکار بالا اعتماد به نفستان هم بالا می برد.

  • انگیزه

فروشنده حرفه ای به محصول و برند خود اعتماد زیادی دارد و به کار خود علاقه مند است. علاقه به کار باعث می شود تا شوق درونی شما نسبت آن خاموش نشود در نتیجه تلاش بیشتری برای فروش مناسب خواهید داشت.

  • شنونده فعال

به طور کلی شنونده خوب بودن در همه جوانب زندگی حیاتی است اما برای افزایش فروش و ارتقای درآمد در کسب و کار به مراتب می تواند مهم تر باشد. یک فروشنده حرفه ای می داند که چطور شنونده خوبی باشد تا بتواند نیاز مشتری را درک کند.

  • همدلی

همدلی در واقع توانایی درک و به اشتراک گذاشتن احساسات دیگران است. همدلی به ارتقای کیفیت فروش شما کمک می کند زیرا باعث می شود تا شما خودتان را در جایگاه مشتری ببینید و نیاز هایش را احساس کنید. در این صورت راه حل بهتری به مشتری خود ارائه خواهید داد.

  • مهارت های حل مسئله

این مهارت برای فروش بالا ضروری است. یک فروشنده خوب باید بداند چطور مشکلات مربوط به مشتری را حل کند و این مهارت می تواند به شما کمک کند تا روابط بلند مدتی با مشتریان خود داشته باشید.

  • اعتماد به نفس بالا

کلید فروش در تجارت اعتماد به نفس بالا است. فروشنده های موفق علاوه بر اطمینان به تجارت خود به توانایی خود مطمئن هستند، که به آن ها برتری لازم برای موفقیت در فروش بهتر را می دهد. یادگیری نحوه صحبت کردن با اعتماد به نفس می تواند باعث ایجاد تعامل بهتر با مشتری فروش محصول شود.

  • خوش بینی

یک فروشنده حرفه ای نگرش مثبتی و خوبی نسبت به موفقیت خود در فروش دارد و هر مشتری را به عنوان یک فرصت برای رشد می بینند. این ویژگی شما را به عنوان یک فروشنده عالی از دیگر فروشندگان متمایز می کند.

چطور می توان این ویژگی ها را تقویت کرد؟

ریسک پذیری

ممکن است بعضی از این ویژگی ها را به طور ذاتی داشته باشید، اما با این حال ممکن است برخی از مواردی که ذکر شد نیازمند تقویت باشد تا بتوانید مهارت های خود را ارتقا دهید.

برخی از راهکار های تقویت مهارت ها و ویژگی های فروشندگی شامل موارد زیر هستند:

  • افزایش ارتباطات

برای افزایش کاریزما، همدلی و شنوندگی خوب می توانید ارتباطات خود را گسترده کنید و یاد گرفت چطور می شود با مشتریان همدلی کرد و واقعا به آن ها گوش داد در نتیجه می توانید نیاز های مشتریان را درک کنید.

  • قدرت پیگیری

حتی زمانی که از کار خود ناامید و مایوس شده اید. پیگیر باشید تا اینگونه پشتکارتان حفظ شود.

  • معین کردن اهداف

اهدافتان را چه در بلند مدت و چه در کوتاه مدت بررسی کنید و یک برنامه ریزی مناسب برای خود داشته باشید.

  • ریسک پذیری بالا

برای افزایش درآمد خود، گاهی باید برای افزایش درآمد و ارتقای گردش مالی مقداری ریسک پذیر باشید. این کار به افزایش اعتماد به نفس شما کمک می کند.

جمع بندی

برای فروش بهتر کسب و کار در بازار رقابت امروزی، اساسی ترین نقش را فروشنده حرفه ای ایفا می کند. فروشنده های حرفه ای باید مهارت ها و ویژگی های مختص به خود را داشته باشند که شامل: کاریزما، اعتماد به نفس بالا، همدلی و…. می شوند. ما در این مقاله به ویژگی ها فروشنده حرفه ای و همچنین راه های افزایش آن ها پرداختیم.

نظرات کاربران