3 نمونه از بهترین زبان های برنامه نویسی طراحی سایت
آیا شده که تا به حال از خود بپرسید که بهترین زبان های برنامه نویسی طراحی سایت کدام هستند؟ اگر در این حوزه فعالیت دارید یا قصد شروع آن را دارید یا حتی اگر می خواهید برنامه نویسی استخدام کنید احتمالا این را از خود پرسیده اید. ما در این مقاله به شما می گوییم که بهترین زبان ها برای طراحی سایت کدام یک هستند و در مورد هر یک توضیح مفصلی خواهیم داد تا به شما در انتخاب تان کمک کنیم.
طراحی و توسعه سایت یکی از محبوب ترین و مهم ترین وظایفی است که به توسعه دهندگان سپرده می شود. اگر می خواهید بهترین نتیجه را بگیرید باید در انتخاب برنامه نویس خود دقت کنید.
توسعه سایت از دهه نود میلادی وجود داشته است و شغلی نیست که هیچ گاه متوقف شود و همیشه به راه خود ادامه خواهد داد. سایت های اولیه آن زمان بسیار ساده و ابتدایی بودند اما اکنون به لطف زبان های برنامه نویسی طراحی سایت بسیار پیچیده تر، مدرن تر و مفید تر شده اند.
زمان وب سایت هایی که فقط به محتوا را به صورت متنی و ثابت ارائه می کردند گذشته است. امروزه به جای آن سایت های قدیمی، سایت هایی پویا و تعاملی آمده اند که قادر به انجام هر کاری برای شما هستند. از به روز رسانی خودکار سایت گرفته تا منو ها عناصر متحرک و تجارت الکترونیک. اگر برنامه نویسی را استخدام کنید که مهارت های لازم در زبان های برنامه نویسی طراحی سایت را دارا باشد به همراه کمی خلاقیت و استعداد، می توان گفت که در حوزه طراحی سایت هیچ محدودیتی نخواهد داشت و می تواند سایت های فوق العاده ای خلق کند.
این که مهندس برنامه نویس خود را از کجا استخدام می کنید مهم نیست. این مهم است که فرد استخدام شده مهارت های لازم را داشته باشد. این به این معنا است که فرد باید زبان مخصوص طراحی سایت را فرا گرفته، و به آن تسلط داشته باشد تا بتواند بهترین سایت ممکن را بر اساس کسب و کاری که دارید برای شما طراحی کند و بسازد.
حال بیایید به شما بگوییم که یک برنامه نویس زبان های برنامه نویسی طراحی سایت باید به چه زبان هایی مسلط باشد. در اینجا پنج تا از بهترین زبان ها معرفی شده اند.
-
HTML/CSS
اول از همه با اصلی ترین قسمت کار شروع می کنیم. شاید بپرسید چرا؟ زیرا بدون زبان مادر طراحی سایت هیچ کاری پیش نخواهید برد. البته با ترکیب زبان HTML و CSS نباید انتظار یک سایت فوق العاده را داشته باشید و بتوانید خیلی با این دو زبان پیش بروید.
این دو زبان پایه و اساس سایت یا به نحو دیگر اسکلت سایت هستند. اما توجه داشته باشید که این دو را با زبان های برنامه نویسی طراحی سایت اشتباه نگیرید. این 2 زبان نشانه گذاری، به سادگی پایه و اساس وب سایت ها هستند و مهم نیست که سایت چقدر پیچیده است؛ اگر کد های آن صفحه را نگاه کنید قطعا کد تگ های HTML و CSS را در آن مشاهده خواهید کرد.
پس از آن جایی که زبان HTML / CSS یک زبان پایه و اساس طراحی سایت است لازم است برنامه نویس شما کاملا بر این دو تسلط داشته باشد. زیرا این دو زبان پایه های سایت هستند و بقیه اجزای سایت به صورت زیر مجموعه ها به آن اضافه خواهند شد.
-
PHP
PHP در اصل مخفف Hypertext Preprocessor است. این دومین زبانی است که در این مقاله برای زبان های برنامه نویسی طراحی سایت به شما معرفی می شود. PHP یک زبان برنامه نویسی است که برای قسمت پشتیبان یعنی سمت سرور استفاده می شود. استفاده از این زبان به منظور ارائه برنامه های کاربردی وب سایت به صورت پویا است. بسیاری از چارچوب های سایت محبوب در دنیا از این زبان استفاده می کنند. مانند دروپال، وردپرس و فیسبوک.
PHP یک زبان فوق العاده محبوب برای طراحی سایت است. دلیل آن ها این است که این زبان توسط افزونه های شخص ثالث مانند NET / Apache و MySQL پشتیبانی می شود. با این پشتیبانی، زبان PHP امکان این را پیدا می کند تا به عنوان پل ارتباطی بین وب سایت ها و سایر خدمات به کار رود. PHP همچنین می تواند با سرویس های دیگری مثل SNMP / LAMP / LDAP/ HTTP / POP3 / NNTP / و COM (در ویندوز) ارتباط برقرار کند.
همچنین در بین بهترین زبان های برنامه نویسی طراحی سایت، PHP به عنوان یک زبان بسیار امن و سریع نیز شناخته می شود. بنابراین می توان این زبان را برای مشاغل سازمانی توصیه کرد. PHP یک زبان متن باز و رایگان است پس برای شروع کار نیز به راحتی در دسترس است. زبان PHP نیز نسبتا آسان است که آن را در مرحله دوم اهمیت پس از HTML / CSS قرار می دهد.
اما در آخر هم باید اضافه کنیم که یکی از بهترین ویژگی های این زبان این است که به خروجی HTML محدود نمی شود. PHP می تواند تصاویر، فایل های PDF، متن و حتی انیمیشن را که همگی در همان لحظه تولید می شوند خروجی بدهد.
-
Python
در زبان های برنامه نویسی طراحی سایت پایتون یکی از ساده ترین زبان های برنامه نویسی برای شروع و یادگیری است. همچنین در صدر یکی از بهترین های زبان های دنیا قرار دارد. با پایتون می توانید هوش مصنوعی و یادگیری ماشین را در وب سایت خود پیاده سازی کنید، بنابراین با آن می توانید منظور و رفتار مشتری را بهتر درک کنید. حتی با این زبان قادر خواهید بود سیستم های بسازید که نظارت کنند و حرف مشتری را در رابطه با یک محصول متوجه شوند. همچنین پایتون یکی از انعطاف پذیر ترین زبان ها برای باطن سایت است. به لطف این انعطاف پذیری بی نظیر بسیاری از سرویس های عظیم دنیا (مانند instagram و spotify) از استفاده می کنند.
در بین زبان های برنامه نویسی طراحی سایت، پایتون یک قابلیت خاص دارد که به آن، قابلیت تایپ پویا را می دهد. این قابلیت بسیار مهم به توسعه دهندگان این اجازه را می دهد تا وب سایت های بسیار بزرگ و پیچیده که دائما نیاز دارند محتوای آن ها تغییر کند، محتوای شان را بسیار راحت تر نسبت به زبان های تایپ ثابت تغییر دهند.
نظرات کاربران