پنل دانش گوگل چیست؟
خیلی از اوقات پیش می آید که فیلمی را تماشا کنید و به سرعت پس از تماشای فیلم، نام بازیگر فیلم را برای اطلاعات بیشتر درباره بازیگر جستجو کنید. هنگامی که این کار را می کنید در سمت راست صفحه نتایج موتور جستجو گوگل یا همان SERP پنلی با بیوگرافی کوتاه درباره بازیگر با معرفی دیگر فیلم ها و آثار بازیگر و همچنین با لینک ها و منابع اضافی مشاهده خواهید کرد. به این پنل که به سرعت شما را به آنچه دنبالش می گشتید می رساند، پنل دانش گوگل یا همان Knowledge Panel می گویند.
پنل دانش گوگل بخش مهمی از نتایج ارگانیک گوگل محسوب می شود و قسمت مهمی از صفحه نتایج موتور جستجو گوگل به شمار می آید. ما در این مقاله قصد داریم تا به شما توضیح دهیم که پنل دانش گوگل چیست و شما را با هدف و اهمیت و مزایای آن آشنا کنیم. ما را تا پایان مقاله همراهی کنید.
پنل دانش گوگل
پنل دانش گوگل یا همان Knowledge Panel حاوی اطلاعاتی است که گوگل آن ها را به عنوان حقیقت یا Fact در نظر می گیرد. صحت اطلاعاتی که در پنل دانش گوگل به وسیله کاربران دیده می شود، به وسیله یک الگوریتم تعیین می شود. در نتیجه، شما می توانید به اطلاعات و مطالبی که در پنل دانش گوگل مشاهده می کنید اعتماد کنید و دیگر برای اطمینان از اطلاعاتی که در این بخش مطالعه کردید به وب سایت های دیگر و دیگر نتایج ارگانیک در صفحه نتایج موتور جستجو گوگل مراجعه نکنید.
الگوریتم گوگل داده هایی که به وسیله GoogleBot به دست آمده است را جمع آوری می کند، به منابع قابل اعتماد ارجاع می دهد و حقایقی را استخراج می کند که در صفحه نتایج موتور جستجو یا همان SERP به نمایش در می آورد.
پنل دانش گوگل در صفحه دسکتاپ در سمت راست صفحه نتایج موتور جستجو قرار دارد. همچنین در کنار پنل دانش گوگل یک نماد کوچک «اشتراک گذاری» وجود دارد که شناسایی پنل دانش گوگل را برای کاربران راحت تر می کند.
زمانی که گوگل از صحت اطلاعات و داده هایی که قصد دارد در پنل دانش گوگل قرار دهد اطمینان کسب کند، این اطلاعات و داده ها را در پنل دانش گوگل قرار می دهد.
نکته مهمی که در رابطه با پنل دانش گوگل باید به آن توجه کنید این است که جعبه های Google برای کسب و کار من یا همان Google My Business Boxes، پنل دانش گوگل نیستند. اشتباهی که بسیاری از کاربران می کنند این است که این دو را یکی فرض می کنند. Google My Business boxes فهرست های تجاری هستند که حاوی اطلاعات و داده هایی هستند که به وسیله خود کسب و کار ها و شرکت ها به روشی مشابه با روش صفحات زرد یا Yellow Pages ارائه شده است. Google My Business Boxes را می توان با Google Map در قسمت بالا شناسایی کرد.
هدف پنل دانش گوگل چیست؟
موتور جستجو گوگل برای آن که توضیح دهد هدف پنل دانش گوگل چیست، از این تعریف استفاده کرده است:
« پنل های دانش گوگل می توانند تجربه های بهتری برای کاربران هنگام جستجو عبارات و کلمات کلیدی مورد نظر خود رقم بزند، مخصوصا اگر عبارت ها و کلمات کلیدی که کاربران جستجو می کنند پرسش هایی باشد که به یادگیری، مرور یا اکتشاف موارد مختلف مربوط باشند.»
چه زمانی پنل دانش ظاهر می شود؟
خیلی از اوقات برای کاربران این سوال به وجود می آید که پنل دانش گوگل چه زمانی در صفحه نتایج موتور جستجو گوگل ظاهر می شود. هر زمانی که گوگل بتواند entity یا موجودیتی را در یک عبارت جستجوی کاربر شناسایی کند، می تواند یک پنل دانش گوگل را در صفحه نتایج موتور جستجو گوگل نمایش دهد.
عوامل تاثیر گذار در ایجاد پنل دانش گوگل
البته سه عامل اصلی وجود دارند که در نمایش پنل دانش گوگل نقشی اساسی را ایفا می کنند. در این قسمت از مقاله قصد داریم به شما توضیح دهیم که عوامل تاثیر گذار در ایجاد پنل دانش گوگل چیست. در زیر لیستی از این عوامل را برای شما تهیه کرده ایم:
- اطمینان گوگل از صحت اطلاعات و داده هایی که قصد دارد در پنل دانش گوگل قرار دهد.
- احتمال این که عبارت و کلمه کلیدی که کاربر جستجو کرده است به یک entity یا موجودیت خاص اشاره داشته باشد.
- در آخر این که آیا الگوریتم گوگل پنل دانش گوگل را در آن جستجوی منحصر به فرد کاربر، برای کاربر مفید می داند یا خیر.
نظرات کاربران